KARRIERA

Nëse ke pasion për produktet e teknologjisë dhe ke dëshirë të jesh pjesë e ambientit të punës dinamik ku inkurajohet zhvillimi i karrierës; gëzon benefite, atëherë cilado që është përvoja juaj, ne kemi vend për ju. Zbuloni vendet e lira të punës dhe gjeje vendin tënd të duhur.

Menaxher Dyqani

Menaxher Dyqani Lokacioni: Mitrovicë Detyrat dhe përgjegjësitë - Përgjegjës për veprimtarinë operacionale të dyqanit. - Kontrollon shitjet në mënyrë që të arrihen targetet e caktuara - Performon aktivitete dhe kontrollon lëvizjet ditore - Ndihmon në organizim dhe motivim ekipin për të rritur efikasitetin - Është përgjegjës për menaxhimin e Inventarit Kua... Lexo më tutje...

Arkëtare

Arkëtare Lokacioni: Mitrovicë, Albi Mall, Ferizaj Detyrat dhe përgjegjësitë - Kryen pagesat me para të gatshme dhe kartela bankare - Ndihmon klientët rreth përzgjedhjes së produkteve sipas nevojave të klientit - Demonstron produktin për shitje - Sqaron karakteristikat e produktit - Përcjell inventarin për t’u siguruar që produkti është në stok Kualifikimet ... Lexo më tutje...

Punëtorë në Depo

Punëtorë në Depo Lokacioni: Depo Kryesore (ish Amortizerat) Prishtinë, Detyrat dhe përgjegjësitë - Shkarkon mallrat nga mjetet transportuese - Ngarkon mallrat në mjete transportuese dhe Depo - Rendit mallrat brenda ne magazine para dhe pas shkarkimit te kamionëve - Ndihmon vozitësit për ngarkimin e mallrave kur dërgesat behën me automjetet e kompanisë - Vendos deklaracionet e mallit, manualet e përdorimit te tyre Kualifikimet... Lexo më tutje...

Zëvendës Menaxher Dyqani

Zëvendës Menaxher Dyqani Lokacioni: Mitrovicë Detyrat dhe përgjegjësitë - Ndihmon për veprimtarinë operacionale të dyqanit. - Ndihmon në kontrollimin e shitjeve në mënyrë që të arrihen targetet e caktuara - Performon aktivitete dhe kontrollon lëvizjet ditore - Ndihmon në organizim dhe motivim ekipin për të rritur efikasitetin - Është përgjegjës për menaxhimin e Inventarit ... Lexo më tutje...

Shitës/e

Shitës/e Lokacioni: Mitrovicë, Prishtinë, Albi Mall, Ferizaj, Detyrat dhe përgjegjësitë - Ndihmon klientët rreth përzgjedhjes së produkteve sipas nevojave të klientit - Demonstron produktin për shitje - Sqaron karakteristikat e produktit - Përcjell inventarin për t’u siguruar që produkti është në stok Kualifikimet - Shkolla e mesme,... Lexo më tutje...