Elektroservis Kosova

“Nëse  keni probleme me produkte të blera në Neptun, mos ngurroni të kontaktoni Servisin e Autorizuar. Specialistët e tij do jenë në dispozicionin e juaj qe të gjejnë zgjidhje të shpejtë problemit dhe ta sanojnë atë në afatin me të shkurtër të mundshëm”