Galaxy S9 Galaxy S9+

Galaxy S9 | Galaxy S9+

Kamera revolucionare që përshtatet si syri i njeriut.

Apertura e Dyfishtë

Kap fotografi mahnitëse në dritë të ndritshme dhe dritë super të ulët.

Lente që përcaktojnë kategorinë me aperturë të dyfishtë që përshtatet si syri i njeriut. Është në gjendje të kalojë automatikisht midis kushteve të ndryshme të ndriçimit me lehtësi apsolute- duke bërë që fotot tuaja të duken fantastike në ditë ose natë.

Kamera që është e shkëlqyer në errësirë.

Modaliteti i hapjes F1.5 gjen dritë edhe në errësirë. Pra, kamera e ulët e dritës sjell fotografi me ndriçim dhe në errësirë. Do të thotë që aparati juaj nuk ka më një mbikqyrje.

Lexo më shumë

Kamera që ngadalëson kohën,
duke bërë epike çastet e përditshme.

Kamera që ju kthen në një emoji, kështu që “ju” nuk jeni si të gjithë të tjerët.

Krijo një version të përmirësuar të realitetit duke shkrepur një selfie. Tanimë ju mund të shprehni emocionet tuaja të çastit me figura emoji foto dhe video.

Lexo më shumë

Kamera që mund të lexojë në çast atë
që syri juaj nuk mundet.

Merrni përkthimin në kohë reale kur keni nevojë për të. Përkthimi direkt ju lejon të shihni botën në një mënyrë të re.

Skanimi inteligjent

Kamera që ju njeh
menjëherë.

Skanimi Inteligjent është një teknologji e re që kombinon njohjen e fytyrës dhe skanimin e irisit për të bërë zhbllokimin edhe në dritë të ulët.

Lexo më shumë

Ekperiencë me multi-pajisje

Ndani ekranin tuaj në ekranet e tjera
të Samsung, pa probleme.

Ndani me lehtësi fotot dhe videot që keni bërë duke sinkronizuar pajisjet tuaja përmes llogarisë
suaj Samsung. Kështu që mund të jeni në shtëpi edhe kur jeni diku tjetër.

Ekran i pafund

Telefoni me një ekran të pandërprerë.

Shikoni fotot dhe videot që dëshironi t’i shihni: shfaqen në një ekran të bukur skaj me skaj.

Lexo më shumë

Ajo që ne kemi ndryshuar këtu
do të ndryshojë mënyrën se si përjetoni
gjithçka atje.

Tani është koha për një rrotullim.