Ndjehu konfidente me Philips Lumea

 

Zbulo bukurinë tënde. Çdo ditë.

Bukuria nuk vjen pa pritur ose në një mënyrë.

Është e jotja. Tashmë këtu. Brenda teje.
Atëhere duaje atë. Respektoje atë. Mbroje atë. Kushtoja rëndësinë e duhur me pajisjet e bukurisë Philips.

Krahaso 3 modelet
 

Teknologjia më e fundit
për depilimin

 

Çfarë është IPL?

IPL është teknologjia e provuar e dritës së pulsuar me intensitet të lartë që përdoret në sallonet profesionale për të arritur një lëkurë të lëmuar dhe pa qime. Philips Lumea sjell këtë teknologji inovative depilimi bazuar në burim drite për një përdorim të sigurt dhe efikas në komoditetin e shtëpisë suaj.

Si funksionon Lumea?

Philips Lumea lëshon impulse të lehta drite tek rrënja e qimes. Këto impulse drite gjenerojnë nxehtësi që stimulon rrënjën e qimes për të kaluar në një fazë qetësie. Si rezultat, qimja bie në mënyrë natyrale dhe
parandalohet rritja e saj. Një filtër i integruar drite garanton trajtim të sigurt dhe efikas.

Zhvilluar me
dermatologët

 

E re Lumea Prestige

Zbuloni Lumea IPL të vetme në botë me shtesat e lakuara për t’ju
përshtatur trupit tuaj

E inspiruar nga trupi unik i çdo femre, Philips Lumea Prestige
ofron trajtime te specializuara me shtesat e saja që përshtatën
me çdo trup dhe nevojat e tyre për rehati dhe efikasitet
maksimal.

Sensori SmartSkin ju udhëzon mënyren më të përshtatshme të
energjisë për lëkurën tuaj, në çdo kohë që dëshironi. Ky sensor
i kombinuar me shtesat unike e bën produktin zgjedhje ideale
për tju mundësuar ndjenjën e butësise deri në 8 javë.*

Gjithçka e bashkuar në një pajisje që është
40% më e shpejtë dhe precize kundër konkurentëve

Deri në
92%
reduktim i qimeve
në vetëm 3
trajtime**

 

Matur në këmbë, pas trajtimit 3-të, rezultatet individuale mund të ndryshojnë. ** kur përdoret me kabllo,indikatori I kohës tregon për nivelin më të lartë të energjisë duke ndjekur orarin e trajtimit, të matur në këmbë, pas trajtimit 3-të, rezultatet individuale mund të ndryshojnë

 

Ku mund të përdoret Lumea?

3 shtesat e dizajnuara në mënyrë unike për t’ju përshtatur trupit tuaj

Trup

 

(8.5 min. për të dy këmbët**)

Shtesa e trupit ka këndin më të gjërë për të mundësuar trajtim më të shpejtë. Është e lakuar për performancë optimale në kontakt me lëkurën tuaj për trajtimin e shtresave të gjëra sikurse këmbët

Fytyrë

 

(1.5 min.**)

Shtesa e fytyrës ka të integruar filter të veçantë. Eshtë e rrafshët për të trajtuar në mënyrë të butë dhe precize pjesën mbi buzë, mjekër dhe nofull

 

Pjesa bikini

 

(2 min.**)

Ndër sqetulla

 

(2.5 min.**)

Shtesa e ndër sqetullave dhe bikinit në vete është e specializuar për trajtimin e pjesëve që janë të ndërlikuara për trajtim. Shtesa e zonës bikini është dizajnuar në mënyrë speciale për të trajtuar qimet në zonën bikini. Shtesa e lakuar ka filter transparent ekstra. Qimet në këtë pjesë janë më të forta dhe të trasha kundrejt qimeve në këmbë

Përqindja e kënaqësisë së reduktimit të qimeve (%):
83% në këmbë, 84% në fytyrë, 78% në bikini, 86% ndër sqetulla†

† Studim i bazuar në Holandë dhe Austri, 46 femra, pas 3 trajtimeve ndër sqetulla, bikini, këmbë, dhe pas 2 trajtimeve në fytyrë.

 

Përse duhet të zgjedhni Lumea?

 

Kënaquni deri në 8 javë pa problemin e qimeve

Deri në 92% reduktim i qimeve në 3 trajtime

Zgjedhje ideale me shtesë të dizajnuar në mënyre unike për Trup, Fytyrë dhe pjesë precize

Nuk ka nevojë për zëvendësim. Kohëzgjatja e llambës deri në 20 vjet përdorimi

 

Vetëm 8.5 minuta kohë trajtimi IPL në dy këmbë

Sensori SmartSkin këshillon vendosjen më të mirë të tonit të lëkurës?

Me kabllo & pa kabllo

Teknologjia e ekspertëve Lumea IPL sigurisht parandalon rindërtimin e qimeve nën lëkurën tuaj

 
1. Ne ofrojmë kohën më të shpejtë për trajtim

Trajtim i shpejtë - Si rezultat i sipërfaqes se kokës së aparatit arrihet të realizohet kontakt më i madh me trupin, veçanërisht në pjesët e këmbëve.

2. Komoditet i pajisjes me bateri

Dizajni unik me bateri i Lumea është i përsosur për shtrirje maksimale dhe për trajtimin e zonave që dëshironi, kudo që dëshironi. Me bateri të rikarikueshme që zgjasin më shumë, ju mund të përfundoni trajtimin e plotë të trupit dhe fytyrës në një proces!

3. Markat e tjera mund t’ju kushtojnë më shumë

Philips Lumea ju ofron një zgjidhje me vlerë të madhe për të pasur një lëkurë pa qime për një kohë të gjatë. Markat e tjera kërkojnë pjesë ndërrimi të kushtueshme, si p.sh. llamba ose artikuj shtesë (xhel), kosto e të cilave sa vjen e rritet. Me Philips Lumea nuk do të keni nevojë për pjesë ndërrimi, gjithçka që ju nevojitet vjen e gatshme në kuti.

 

Zgjedhni Philips Lumea më të përshtatshme për ju

Lumea Advanced
SC1995/00

Çmimi

Lumea Advanced
SC1997/00

Çmimi

Lumea Advanced
SC1997/00

Çmimi
 

Zgjedhje ideale me shtesë të dizajnuar në mënyre unike për Trup, Fytyrë dhe pjesë precize

Zgjedhje ideale me shtesë të dizajnuar në mënyre unike për Trup dhe Fytyrë

Zgjedhje ideale për Trup

 

Deri në 92% reduktim i qimeve në 3 trajtime*

Deri në 75% reduktim i qimeve në 4 trajtime*

Deri në 75% reduktim i qimeve në 4 trajtime*

Efikasiteti

 

 

 

 

SmartSkin Sensor

 

Me dhe Pa Kabllo

Me Kabllo

Me Kabllo

Përdorimi

 

I-V

I-IV

I-IV

Përshtatshmëria (Lloji i lëkurës)

 

8.5 min

15 min

15 min

Koha e aplikimit

 

3

2

1

Numri i shtesave

 

Trup, Fytyrë Pjesët precize

Trup Fytyrë

Trup

Shtesat

 

Është Lumea e përshtatshme për ju?

Philips Lumea Prestige funksionon në mënyrë efektive, të lehtë dhe të sigurt në një linjë të gjërë të qimeve dhe lëkurës. Lumea funksionon në qime të bardha natyrale të errëta, ngjyrë kafe dhe të zezë (të lyera)dhe në tonet e lëkurës nga shumë e bardhë në kafe të errët. Philips Lumea nuk mund të përdoret në qime të bardha/ hirta, të bardhë të lehtë apo të kuqe dhe nuk është e pështatshme për lëkurë shumë të errët*. Kjo është për arsye të kontrastit të madh që krijohet nga pigmenti i lëkurës dhe pigmenti i qimeve

Ngjyra e Lëkurës

Ngjyra e Lëkurës

 

6 Pyetjet më të shpeshta për Lumea

 
1. A ka ndonjë efekt afatgjatë të përdorimit Philips Lumea IPL? A është e sigurt për lëkurën time?

Trajtimet profesionale IPL ekzistojnë tashmë 25 vjet dhe hulumtimet nuk kanë treguar ndonjë shenjë të kancerit të lëkurës apo afektim në çështje të pjellorisë. Nuk ka efekte anësore. Philips Lumea IPL teknologjia rrjedh nga teknologjia e cila përdoret në sallone profesionale. Ne kemi përshtatur teknologjinë për përdorim të sigurt dhe efektiv në shtëpi. Philips Lumea është zhvilluar në bashkëpunim me dermatologët profesional dhe është testuar në mbi 2000 femra. Ajo plotëson të gjitha rregullat e sigurisë si pajisje për përdorim në shtëpi. Ashtu si me çdo produkt per kujdes të lëkurës, është e rëndësishme të përdorni pajisjen në përputhje me manualin e përdorimit. Sistemi i sigurisë Lumea siguron që ndezja e dritës është e mundur vetëm në qoftë se lidhja është në kontakt të plotë me lëkurën. Filtri i integruar UV siguron që drita të ndikoj vetëm në flokë dhe jo lëkurë. Në qoftë se lëkura juaj është shumë e errët,senzori shumëngjyrësh i lëkurës pengon emetimin e shkrepjes së dritës. Ne rekomandojmë që të përdorni Lumea në një dhomë të ndriçuar mirë, për të reduktuar emitimin e shkëlqimit të dritës. Efektet anësore dhe komplikimet, kanë shumë pak gjasë të ndodhin për aq kohë sa ju përdorin Lumea sipas udhëzimeve dhe përkujdesjes përfshira në manualin e përdorimit.

2. A është Philips Lumea IPL e sigurt për t’u përdorur në fytyrë?

Lëkura e fytyrës është më e ndjeshme dhe më e ekspozuar në diell, andaj shumica e modeleve Lumea janë të pajisura me filter UV që parandalon dëmtimin e lëkurës (SC1996, SC1997, SC1999, SC2006, SC2007, SC2008, SC2009). Duke kontrolluar llojin e lëkurës suaj, ju mund të zgjedhni në çfarë fuqie do vendosni pajisjen për trajtim të butë në fytyrën tuaj. P.sh zona përreth syve tuaj është shumë e ndjeshme, andaj ne rekomandojmë që të përdorni Lumea vetëm nën mollëza për të shmangur rrezikun e dëmtimit të syve. Për të arritur rezultate optimale në mollëza, po ashtu për buzën e sipërme dhe mjekërr, qëndroni para një pasqyre për të marrë një pamje të mirë të zonës që do të trajtohet dhe të jeni”gati për shkreptima ‘të lehta. (Ju lutemi vini re: Lumea avancuar SC1991, SC1992, SC1993, SC1995 nuk mund të përdoret në fytyrë).

3. A është ndezja e dritës në Philips Lumea IPL e sigurt për sytë e mi?

Philips Lumea është zhvilluar duke ju pasur juve në mendje me sigurinë që të mos ju dëmtojë dhe nuk do të ketë dëmtime për sytë tuaj. Sistemi i sigurisë parandalon ndezjen e dritës kur pajisja nuk është plotësisht në kontakt me lëkurën. Ju lutem të jeni të vëmendshëm të siguroni kontakt të mirë të lëkurës me pajisjen për të shmangur dritë të panevojshme, dhe mos e përdorni Lumea në zonën rreth syve apo për trajtimin e vetullave, duke ju vënë në dijeni që nuk është e nevojshme që të përdorni syze gjatë përdorimit. Përdorni Lumea në një dhomë të mirë ndriçuar në mënyrë që drita e Lumeas të jetë me pak e dukshme për sytë e juaj. Një dhomë e ndriçuar mirë zvogëlon ndriçimin e perceptuar të shkreptimës së dritës!

4. A mund të përdor Philips Lumea IPL për një depilim të plotë në zonën bikini (të ngjajshme në stil brazilian)

Lumea është e sigurt dhe mjaft e butë për të trajtuar të gjithë zonën bikini, kështu që nëse doni një bikin Brazilian ose një Hollywood (vetëm një rrip i flokëve apo pa flokë në të gjithë zonën e bikinit) ju mund t’a bëni me Lumea IPL. Për të parandaluar sikletin ne ju këshillojmë që të përdorni një nivel më të ulët për zonat me të errëta dhe me pigment. Për zonat e ndjeshme të zonës pubike ju mund të përdorni një nivel më të ulët bazuar në rehatinë tuaj. Arsyeja për vendosjen e ulët është se këto zona janë më të ndjeshme ndaj IPL / ndjehen më pak të rehatshme nëse ju jeni duke përdorur IPL. Asnjëherë mos përdorni Lumea në pjesët e brendshme te vaginës apo anus.

5. A mund të përdor Philips Lumea IPL gjatë muajve të verës?

Po. Philips Lumea mund të përdoret gjatë gjithë vitit, edhe në muajt e verës. Ka, megjithatë, masa paraprake që duhet të merren para dhe pas rrezitjes. Me rrezitje ne kuptojmë rrezitje në diell; është në rregull që ju të merrni disa rreze diellit duke qëndruar jashtë. Rrezitja para se të përdorni Philips Lumea: * Prisni të paktën 48 orë pas rrezitjes para se ta përdorni Philips Lumea * Mos përdorni Philips Lumea në qoftëse keni lëkurë të djegur nga dielli dhe për aq kohë sa djegia vazhdon * Të jeni të vetëdijshëm se të gjitha llojet e rrezitjes errësojnë lëkurën. * Gjithmonë kontrolloni rekomandimet në tabelën për ngjyrën e lëkurës dhe qimeve dhe përshtatni intensitetin më të lehtë për të shmangur irritimin e lëkurës dhe efektet anësore. Rrezitja pas përdorimit Philips Lumea: * Lëkura juaj do të jetë më e ndjeshme menjëherë pas trajtimit * Prisni të paktën 24 orë ose derisa e gjithë skuqja është zhdukur para se të ekspozoni pjesët e trajtuara me Lumea në diell * Mbuloni pjesët e trupit të cilat i keni trajtuar me Lumea kur të dilni në diell ose përdorin një mbrojtës dielli me filter maksimal (* 50 SPF) në 48 orë pas trajtimit.

6. A dhemb trajtimi me Philips Lumea IPL?

Në një hulumtim të gjërë (klinik) me Lumea, asnjë grua nuk ka treguar shenja të dhimbjeve, me kusht që është vendosur niveli i saktë për përdorim në përputhje me tonalitetin e lëkurës dhe ngjyrën e qimeve. Në teste, disa gra kanë përshkruar ‘një ndjesi të ngrohtë ‘; ‘Pickim ose ‘kruarje’ e cila në shumicën e rasteve është zhdukur brenda pak minutash deri në një orë. Për tu pështuatur me Philips Lumea, ne ju rekomandojmë që ju të bëni një test pranë zonës që ju synoni ta trajtoni, duke përdorur nivelin më të ulët të rekomanduar. Pasi ju jeni të kënaqur me këtë, ju mund të rrisni nivelin e dritës, hap-pas-hapi, nëse është e nevojshme, por ajo kurrë nuk duhet të bëhet e dhimbshmeDhimbja ndonjëherë mund të përjetohet gjatë dhe pas trajtimit: * Nëse ju keni përdorur Lumea në lëkurën të parruar; * Në qoftë se ju përdorni Lumea në një intensitetit të dritës që është shumë e lartë për ngjyrën e lëkurës tuaj; * Nëse ju përdorini dritën në të njëjtën zonë në mënyrë të përsëritur; * Në qoftë se ju përdorni Lumea në plagë të hapur,zona të inflamuara, infeksione, tatu, pjesë të djegura, etj

 

Si të përdorni Philips Lumea

Heqje e lehtë, e sigurt & e butë e qimeve

Lumea është e lehtë dhe e sigurt për t’u përdorur. Zgjidhni vendosjen e duhur të energjisë për tonin tuaj të lëkurës me SkinSensor të integruar. Trajtoni pjesë të ndryshme të trupit tuaj me butësi dhe në mënyrë efektive deri në 15 minuta për një trajtim të plotë të trupit.

Hapi 1

Filloni me rruajtjen ose depilimin e zonës së trupit para trajtimit.

Hapi 2

Përzgjidhni nivelin e duhur të energjisë sipas
rekomonadimit të sensorit smartSkin.

Hapi 4

Ngadalë rrëshqitni Lumea nëpër zonën e trajtimit
derisa e ndezni. Shmangni ndezjen dy herë në të
njëjtin vend

Hapi 3

Shtypni dritaren e trajtimit në
lëkurën tuaj në një kënd prej 90
shkallë. Prisni derisa të ndezet
drita dhe shtypni butonin flash.

App Philips Lumea IPL është partneri juaj, duke ju ndihmuar që të merrni rezultatet më të mira për të qenë të liruara nga qimet

Aplikacioni Lumea ofron udhëzimet më të mira hap pas hapi dhe mbështetjen
që ju nevojitet, kështu që mund të ndiheni të sigurt për trajtimet tuaja.
Aplikacioni gjithashtu krijon një plan trajtimi personal për ju, gjurmon trajtimet
tuaja dhe datat e trajtimit tuaj dhe ua rikujton ato. Përfshin gjithashtu një
kontrollues të dobishëm tonik të lëkurës në mënyrë që të siguroheni që jeni
duke përdorur shpejtësinë e duhur për lëkurën tuaj.