Ushqehu shëndetshëm me lëng frutash dhe smoothie nga Tefal

Blender me Gotë

TEFAL BL300138

SHIKO

TEFAL BL142A38

SHIKO

TEFAL BL313A38

SHIKO

TEFAL BL811D38

SHIKO

TEFAL BL850D38

SHIKO
 

Shtrydhëse Frutash

TEFAL ZE350B38

SHIKO

TEFAL ZE550D38

SHIKO

TEFAL ZE581B38

SHIKO

TEFAL ZE585H38

SHIKO

TEFAL ZN655H66

SHIKO