5 vite përkujdesje nga LG

Në kuadër të kampanjës të “5 Vite Përkujdesje”, ju keni mundësinë të blini LG 4K UHD LED TV 2018 nën kushte të veçanta.

Kjo vlen për të gjithë televizorët LG 4K UHD LED TV 2018* të tregtuar nga LG Electronics Magyar Kft. dhe të blera nga data 01/11/2018 deri më 15/01/2019 në Kosovë përmes “NEPTUN KOSOVA SH.P.K” si pjesë e kampanjës.

2 vite garanci e plotë është e vlefshme nga data e blerjes e cila shtrihet në 5 vite përkujdesje. Gjatë kësaj periudhe ofrohet riparimi dhe furnizimi me pjesëve rezervë në rast të dëmtimit. Në mënyrë që ne të kujdesemi për ju, ju lutemi të ruani faturën dhe kartën e garancisë të marrë pas blerjes dhe të shkarkoni certifkatën “5 Vite Përkujdesje” nga linku më poshtë.

* Modelet që janë pjesë e kampanjës :

49SK8500PLA, 49SK8100PLA, 49SK7900PLA, 55SK7900PLA, 55SK9500PLA, 55SK8100PLA, 55SK8500PLA, 65SK7900PLA, 65SK8100PLA, 65SK8500PLA, 65SK9500PLA, 75SK8100PLA, 65UK6470PLC, 65UK6400PLF, 55UK6470PLC, 55UK6400PLF, 50UK6470PLC, 49UK6470PLC, 49UK6400PLF, 49UK6200PLA, 43UK6500MLA, 43UK6470PLC, 43UK6400PLF, 43UK6300MLB, 43UK6200PLA, 43UK6950PLB, 43UK6750PLD, 49UK7550MLA, 49UK6300MLB, 50UK6500MLA, 50UK6300MLB, 50UK6950PLB, 50UK6750PLD, 55UK6100PLB, 55UK6750PLD, 55UK6300MLB, 55UK6500MLA, 55UK6950PLB, 55UK7550MLA, 55UK6200PLA ,60UK6200PLA, , 65UK6100PLB, 65UK6750PLD, 65UK6950PLB, 65UK7550MLA, 65UK6300MLB, 70UK6950PLA, 75UK6500PLA, 75UK6200PLA, 86UK6500PLA

Detajet e kampanjës:

Në mënyrë që të gëzoni të drejtën e përftimit të shërbimit të veçantë “5 vite përkujdesje” ju duhet të tregoni dëshminë e blerjes (faturë, kupon fskal), kartën e garancisë dhe çertifkatën - mund ta shkarkoni më poshtë.

Ju lutemi sigurohuni në rast blerje, që paketimi i televizorit - tregtuar nga LG Electronics Magyar Kft. - përmban kartën zyrtare të garancisë.

Shkarko këtu: