OLED TV

Jo një TV i ri Por një kategori e re”


Cka është OLED TV?
TV’të OLED përdorin një teknologji revolucionare me pixela me vetë ndriçim që shërbejnë për një pamje të mprehtë dhe ngjyra vivide. Siç edhe ekspertet deklaruan që është pamja më e mirë që ka ekzistuar ndonjëherë.

E zezë perfekte!Në saje të pixelave të ndarë ngjyrat e errëta nuk janë dukur asnjëherë kaq të mprehta dhe të gjalla. Edhe skenat më të errëta do të duken mahnitëse me OLED TV

 

I dredhur dhe I mahnitshëm


Në saje të ekranit të dredhur ju mund ta shijoni pamjen nga secili kënd i dhomës suaj pa e humbur kualitetin e fotografisë

Ndriçim me pixela të pavarur

Teknologjia OLED ndahet nga TV tjerë në mënyrën e ndriçimit të pixelave. Pixelat në OLED TV nuk kanë nevojë per një ndriçim apo fuqi të përbashkët, ato ndriçohen një nga një dhe në këtë formë lejohet ndriçimi i tyre individualisht. Në këtë formë krijohen thellësitë e toneve dhe krijohet bukuria OLED.


Ne sajë të vlerës së madhe të levizjes së ekranit është spektakël I vërtetë të shikohen ndeshjet sportive apo garat e sporteve të shpejta përmes OLED TV.

 

Teknologjia 4K

Teknologjia 4K ULTRA HD është 4 herë më e pastër në krahasim me FULL HD dhe na jep një pamje të mprehtë dhe reale. Me 8.3 milion pixela TV 4K do të jetë protagonisti kryesor në eventet e shtëpisë suaj

 

TRU-ULTRA HD ENGINE

Motori Tru-Ultra HD 4K është një teknologji e re e cila i mundëson TV-së suaj të pranoj video që nuk janë të formatit dhe kualitetit 4K dhe ti konvertoj ato në kualitet shumë më të lartë, të përafërt me 4K.

WEB OS

WEB OS është sistem i Smart TV që na lehtëson argëtimin tonë me TV-në, na lejon të shikojmë xhirimet, fotografitë tona, të luajme lojëra të ndryshme dhe këtë e bënë në mënyrë shumë të thjeshte falë menyve të lehta për përdorim.

 

4K plus 3D

Paramendojeni shikimin e një filmi 3D që 4 herë më shumë do ju përqafoj e do ju shty brenda filmit.
Lajmi tjeter i mirë është që kokëdhimbja nga TV e vjeter 3D me këtë teknologji është evituar dhe tashmë ju mbetet vetëm ta shijoni.

Shikoje, ndjeje, jetoje!