Samsung Eco Bubble Technology

Video Presentation

https://www.youtube.com/watch?v=Jntm_Ohy6GY

 

Çka është EcoBubble dhe si funksionon? 
Teknologjia EcoBubble e merr detergjentin dhe e dërgon tek gjeneratori i fluskave aty ku detergjenti shkrihet në ujë dhe injektohet ajri duke krijuar kështu fluska që shndërrohen në shkumë. Shkuma e krijuar transferohet në kazanin me rroba dhe depërton në to, 40 herë më shpejt se sa përzierja ujë/detergjent dhe kjo mundëson edhe largimin e njollave në temperaturë të ulët, gjë që ju ofron 70%  më shumë kursim në faturën tuaj të rrymës. Nga këto fakte edhe teknologjia quhet EcoBubble.
Dizajni 
Me dizajn elegant Crystal Gloss ju e nxjerrni në pah rrobalarësen në shtëpinë tuaj me dizajnin që nuk duket I zakonshme si një kuti por pjesë përbërëse e shtëpisë tuaj. Rrobalarësja përfshinë teknologjinë Samsung eColor ™ e cila i jap derës një transparencë të thellë dhe elegance dhe me hapjen e gjerë 145 shkallë, ju lehtëson ngarkimin e rrobalarëses me lehtësi. Dizajnin organik e plotëson dhe ekrani i gjerë që karakterizohet me  tastierë të rrafshet (sheshtë) e cila është e ndjeshme në prekje.
Mirëmbajtja 
Mirëmbajtja e rrobalarëses është shumë e lehtë posaçërisht me teknologjinë inovative nga Samsung Smart Check ku ju nuk keni nevojë të thirrni mjeshtrin, sepse rrobalarësja do të ju tregoj se ku është problemi dhe se si duhet të rregullohet me ndihmën e aplikacionit që mund të lexoj kodet që paraqitet në ekranin LED dhe ju mundëson parandalimin e prishjeve më të mëdha. Aplikacionin mund ta shkarkoni nga PlayStore për Android dhe Appstore për iOS.
Gjenerale
Rrobalarësja  ka 12 programe, dhe ju vetëm duhet të dini se çka jeni duke vendosur në kazan dhe jemi të sigurtë se njëri nga programet do t’i përshtatet nevojës tuaj. Kazani i rrobalarëse është me teknologji Diamant dhe me dizajn aerodinamik, dhe përveç që ka performancë të shkëlqyer në të njëjtën kohë i ruan dhe i lanë rrobat me kujdes dhe butësi. Një nga veçoritë kryesore është edhe ngrohësi nga qeramika që ka një qëndrueshmëri të trefishët në krahasim me ngrohtësit të thjeshtë si dhe duke ju falenderuar teknologjisë për kontroll të voltazhit, puna e rrobalarëse është e qetë me maksimum deri në 76 db.
Lista e plotë e specifikave 

 • Klasa e enegjisë A + + +
 • Kapaciteti 7, 8 dhe 12 kg
 • Rrotullimet max. 1200
 • 12 programe
 • Mbrojtja nga ngrohja e tepërt (mbingrohja)
 • Mbrojtja nga fëmijët (child lock)
 • Mbrojtja nga voltazha e lartë
 • Temperaturat e larjes 20°C, 30°C, 40°C, 60°C, 95°C
 • Filtër vet-pastrues
 • Sistemi automatik për diagnoistifikim
 • Pesha 63 kg (modeli 7kg)  |ameble|