LG Turbowash

4 ARSYE PËR TË BLERË NJË LAVATRICE LG

 • 1. LARJE TURBO (TURBOWASH™)
 • 2. MOTORR 6 LEVIZËSH ME TEKNOLOGJINE DD
 • 3. AVULL I VËRTETË (TRUE STEAM™)
 • 4. KLASI I ENERGJISË A+++ & -40% KURSIM ENERGJIE

NJIHUNI ME BENEFITET E LARJES TURBO (TURBOWASH™)

https://youtu.be/4AbF4vClNaw

SHPEJT DHE PASTËR

 • » PROÇESI I TË PAMBUKTAVE PA LARJEN TURBO
 • » LARJE/SHPËLARJE 1/SHPËLARJE 2/ CENTRIFUGË -> 95 MIN
 • » PROÇESI I TË PAMBUKTAVE ME LARJEN TURBO
 • » LARJE/LARJE TURBO/SHPËLARJE/CENTRIFUGË 
  -> 59* MIN (36 MIN. MË PAK, KURSIM KOHE)

Larja Turbo (TURBOWASH™) integron veçoritë Jet Spray dhe ndihmon në reduktimin e kohës së larjes, në kursimin e energjisë dhe rroba më të pastra. Jet Spray mundëson larje dhe shpëlarje shumë të mirë të rrobave tuaja me hedhjen e ujit direkt në rroba për afërsisht 120 sekonda. 
* Testuar nga Ineretek; Proçesi i të pambuktave përfundon brenda 59 minutave ± 5%.


Larja Turbo (TURBOWASH™) mundëson jo vetëm përfundimin në 59 minuta të proçesit normal, por gjithashtu ju kurseni energji dhe performancë larje më të mirë. Lavatriçet LG me Larje Turbo (TURBOWASH™) reduktojnë deri në 15% konsumin e energjisë dhe deri në 40% konsumin e ujit. Më shpejt dhe fatura më të lira të energisë dhe ujit.
* Testuar nga Intertek: Bazuar në proçesin e të pambuktave /40°C/1400rpm, krahasuar me Larje Turbo (TURBOWASH™) dhe pa Larje Turbo (TURBOWASH™)
**Rezulton rritje e performancës së larjes me ±10% dhe procesit te shpërlarjes me ±5% krahasuar me proçesin e të pambuktave pa opsionin e larjes Turbo

 

TEKNOLOGJIA 6 LEVIZËSE DD, MË SHUMË LËVIZJE MË TEPËR KUJDES

Si rezultat i dizajnit unik të LG, motorri 6 lëvizësh Direct Drive mund të performojë lëvizje dhe kombinime të shumta të kazanit duke ju përshtatur programit të zgjedhur në lavatriçe. kombinuar me një shpejtësi centrifuge të kontrolluar si dhe aftësinë e kazanit për tu rrotulluar si majtas dhe djathtas, performaca e larjes së lavatriçes përmirësohet ndjeshëm.

PAMBUK/I BUTË/KUJDESJE NDAJ NJOLLAVE

6 mënyrat e lëvizjes mundësojnë larjen e duhur për të gjitha llojet e pëlhurave.

TEKNOLOGJI E MOTORRIT DIRECT DRIVE™

Ne garantojmë se do të mbeteni të kënaqur. Në fakt, ne i besojmë atij aq shumë sa të gjitha lavatriçet vijnë me 10 vite garanci për motorrin dhe të gjitha pjesët e tij standarte ku në fakt asgjë për këtë motorr nuk është standarte.

 • » Pa rrip & rrotull
 • » Më pak zhurmë
 • » Kursim në energji
 • » Kapacitet
 • » Qëndrueshmëri

AVULL I VËRTETË, KUJDESET NDAJ ALERGJIVE

Teknologjia TrueSteam™ mundëson kujdes ndaj alergjive, rifreskim avull dhe veçorinë Steam Softener™. Teknologjia TrueSteam™ ndihmon në eleminimin e 99.9% të substancave alergjike dhe sterilizon bakteret
* I vlefshëm vetëm për modelin F14U1JBS6

 

ZGJIDHE E ZGJUAR ME NFC

TagOn

Duke përdorur teknologjinë NFC, përdoruesi mund të shkarkojë programet e reja të lavatriçeve si Wool, Baby Care and Cold Wash. Më pas mund ti përdorin këto programe vetem duke prekur tel e tyre në simbolin NFC Tag On në lavatriçe.

Smart Diagnosis™

Teknologjia NFC ju ndihmon gjithashtu të dalloni dhe problemin më të vogël pa e lënë atë të bëhet një problem i madh.

*NFC

NFC është një grup standartesh për telefonat smart dhe paisje të njëjta për të krijuar komunikim radio me njëra tjetrën duke i afruar ose prekur së bashku.