Filtro
Brende :

Pajisje të Tjera

Lista Rrjeti
Trego:
Rendit:
grundig uc5020
 •  Fuqia: 50 W
 •  Kapaciteti i rezervuarit: 550 ml
 •  Frekuenca: 43 kHz
 •  E përshtatshme për pastrimin e stolive&syzave
 •  Garancioni: 2 Vite
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
rowenta mn4010f0
 • Fuqia: 4W
 • Teknologjia:UV LED
 • Numri i dritave: 6
 • Zona efektive: 40m2
 • Zhurma: 30dB
 • Përdorimi i brendshëm dhe i jashtëm
 • Efektive kundër të gjitha llojeve të mushkonjave
 • Garancia: 2 vite
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.