Filtro
Brende :

Smartwatch

Lista Rrjeti
Trego:
Rendit:
xiaomi mi band 2 black
 •  Orë matës i aktivitetit fizik
 •  Ekrani: 0.42" OLED
 •  Bateria: Li-Po 70 mAh
 •  Kompatibil me: Android, iOS
 •  Touch Button
 •  Rezistent ndaj ujit dhe pluhurit
 •  Bluetooth 4.0
 •  Garancia: 1 Vit
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
xiaomi mi band 3 black
 •  Orë matës i aktivitetit fizik
 •  Ekrani: 0.78" OLED
 •  Bateria: Li-Po 110 mAh
 •  Kompatibil me: Android, iOS
 •  Rezistent ndaj ujit dhe pluhurit
 •  Touch Button, Touch Screen
 •  Bluetooth 4.2
 •  Gar
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
samsung galileo sm-r810nzdasee gold
 •  Tizen Based Wearable OS 4.0
 •  Ekran: 1.2" (30.2mm) Super AMOLED
 •  CPU: Dual Core 1.15GHz
 •  Rezolucioni: 360 x 360
 •  Memorie e brendshme: 4 GB, 0.75 GB RAM
 •  Dimenzionet: 45.7mm x 41.9mm x 12.7m
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
samsung galileo sm-r810nzkasee black
 •  Tizen Based Wearable OS 4.0
 •  Ekran: 1.2" (30.2mm) Super AMOLED
 •  CPU: Dual Core 1.15GHz
 •  Rezolucioni: 360 x 360
 •  Memorie e brendshme: 4 GB, 0.75 GB RAM
 •  Dimenzionet: 45.7mm x 41.9mm x 12.7m
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.