Filtro
Brende :

Enë Gatimi

Lista Rrjeti
Trego:
Rendit:
tefal k2071514
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
tefal b3090243
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
tefal b3090443
 •  Teknologji TermoSpot
 •  Shtresë jo-ngjitëse Powerglide
 •  Diametri: 24 cm
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
tefal l9933072
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
tefal l2000452
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
tefal c3671003
Tigan "Elegance" Diametri 25 CM Teknologji TermoSpot Shtresa e brendshme: Titanium Force Dorezë e fortë dhe ergonomike
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
tefal l2000552
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
tefal b3091942
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
tefal c3670403
Tigan "Elegance" Diametri 24 CM Teknologji TermoSpot Shtresa e brendshme: Titanium Force Dorezë e fortë dhe ergonomike
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
tefal d5021053
Tigan "Pleasure" Diametri 25 CM Teknologji TermoSpot Shtresa e brendshme: Titanium Force TM Dorezë e fortë dhe ergonomike
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
tefal l2000552
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
tefal b6110452
 •  Dizajn VINTAGE
 •  Teknologji TermoSpot
 •  Shtresë jo-ngjitëse Powerglide
 •  Diametri: 24 cm
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
tefal d5030652
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
tefal c3670503
Tigan "Elegance" Diametri 26 CM Teknologji TermoSpot Shtresa e brendshme: Titanium Force Dorezë e fortë dhe ergonomike
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
tefal d5020453
Tigan "Pleasure" Diametri 24 CM Teknologji TermoSpot Shtresa e brendshme: Titanium Force TM Dorezë e fortë dhe ergonomike
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
tefal b3094042
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
tefal c3670603
Tigan "Elegance" Diametri 28 CM Teknologji TermoSpot Shtresa e brendshme: Titanium Force Dorezë e fortë dhe ergonomike
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
tefal d5020553
Tigan "Pleasure" Diametri 26 CM Teknologji TermoSpot Shtresa e brendshme: Titanium Force TM Dorezë e fortë dhe ergonomike
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
tefal c3670703
Tigan "Elegance" Diametri 30 CM Teknologji TermoSpot Shtresa e brendshme: Titanium Force Dorezë e fortë dhe ergonomike
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
tefal d5020653
Tigan "Pleasure" Diametri 28 CM Teknologji TermoSpot Shtresa e brendshme: Titanium Force TM Dorezë e fortë dhe ergonomike
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.