Filtro
Brende :

Fritezë

Lista Rrjeti
Trego:
Rendit:
tefal ff123130
 •  Fuqia: 1600 W
 •  Kapaciteti: 1 kg
 •  Fliter i integruar metalik
 •  Rregullator i temperatures
 •  Garancia: 2 Vite
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
tefal ff133d10
 •  Fuqia: 1600 W
 •  Kapaciteti: 1 kg/1.8 L
 •  Fliter i integruar metalik
 •  Rregullator i temperatures
 •  Garancia: 2 Vite
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
philips hd3037/70
 •  Fuqia: 980 W
 •  Kapaciteti: 5 L
 •  12 Programe
 •  Mikroprocesor i integruar
 •  Teknologji 3D për shpërndarje të barabartë të temperaturës
 •  Fuksion për të ruajtur ushqimin e ngrohtë
 •  Programim
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
tefal fx100015
 •  Fuqia: 1400 W
 •  Kapaciteti: 0.8 kg
 •  Teknologji Air Pulse
 •  Numri i Programeve: 4
 •  Filter i integruar i ajrit
 •  Temperaturë max 200°C
 •  Kohëmatës
 •  Shtëpizë që nuk nxehet
 •  Garancia: 2 Vit
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
tefal fz750035
 •  Fuqia: 1400 W
 •  Kapaciteti: 1.2 kg
 •  Teknologji ActiFry
 •  Filter i integruar i ajrit
 •  Rregullator i temperaturës
 •  Kohëmatës
 •  Ndalje automatike
 •  Doreza rezistente ndaj nxehtesise
 •  Garan
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
tefal hd9621/90
 •  Fuqia: 1245 W
 •  Kapaciteti: 0.8 kg
 •  Teknologji Turbo Star -gjeneron ajër shpejtë dhe të nxehtë. -shperndarje e barabartë e nxehtesise. -perdoret me pak ose pa vaj fare.
 •  Temperaturë max 200°
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
philips hd9240/90
 •  Fuqia: 2100 W
 •  Kapaciteti: 1.2 kg
 •  Teknologji Turbo Star -gjeneron ajër shpejtë dhe të nxehtë. -shperndarje e barabartë e nxehtesise. -perdoret me pak ose pa vaj fare.
 •  Ekran digjital
 •  Fu
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.