Filtro
Brende :

Humidifier

Lista Rrjeti
Trego:
Rendit:
rowenta hu5220f0
 •  Teknologjia: Ultra-Sonic
 •  Avulli: Ngrohtë dhe ftohtë
 •  Nxjerrja e avullit: 380 (ml/h)
 •  Zonë efektive: deri në 53.6 m²
 • 
 •  Numri i shpejtësive: 3
 •  Niveli i zhurmës 40
 • 
 •  dB (A)
 •  Kapaciteti
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.