Filtro
Brende :

Pastrues i ajrit

Lista Rrjeti
Trego:
Rendit:
tefal pu4015o1
 •  Teknologjia e filtrimit: NanoCaptur
 •  Llojet e filtrave: Para Filtri Filtri Aktiv Filtri Hepa Filtri NanoCaptur
 •  Rrjedhja e ajrit: 170 m3/h
 •  CADR (Shkalla e pastrimit të ajrit): 150 m3/h
 • 
-25%
Aksion
149,99
EUR çmimi haPPy
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
rowenta pu4020f0
 •  Teknologjia e filtrimit: NanoCaptur
 •  Llojet e filtrave: Para Filtri Filtri Aktiv Filtri Hepa Filtri NanoCaptur
 •  Rrjedhja e ajrit: 173 m3/h
 •  CADR (Shkalla e pastrimit të ajrit): 150 m3/h
 • 
-25%
Aksion
179,99
EUR çmimi haPPy
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
rowenta pu6020f0
 •  Teknologjia e filtrimit: NanoCaptur
 •  Llojet e filtrave: Para Filtri Filtri Aktiv Filtri Hepa Filtri NanoCaptur
 •  Rrjedhja e ajrit: 345 m3/h
 •  CADR (Shkalla e pastrimit të ajrit): 310 m3/h
 • 
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
philips ac1214/10
 •  Llojet e filtrave: Para Filtri; Filtri HEPA; Filtri i Karbonit
 •  Fuqia: 220-240 V
 •  Heq grimca ultra të imëta aq të vogla sa 20 nm (0.00002 mm)
 •  Zonë efektive: 63 m²
 •  Numri i shpejtësive: 4 +
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
philips ac2887/10
 •  Llojet e filtrave: Para Filtri Filtri Aktiv Hepa Filtri.
 •  Fuqia: 56 W
 •  Rrjedhja e ajrit: 270 m3/h
 •  Zonë efektive: 25-79 m²
 •  Numri i shpejtësive: 5
 •  Treguesi i cilësisë së ajrit
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
philips ac4080/10
 •  2 në 1 pastrues dhe lagështues ajri
 •  Llojet e filtrave: Para Filtri Filtri Aktiv Hepa Filtri.
 •  Heq grimca ultra të imëta aq të vogla sa 20 nm (0,00002 mm)
 •  Zonë efektive: 43 m²
 •  Treguesi i
-30%
Aksion
329,99
EUR çmimi haPPy
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
philips ac3829/10
 •  2 në 1 pastrues dhe lagështues ajri
 •  Llojet e filtrave: Para Filtri Filtri Aktiv Hepa Filtri.
 •  Heq grimca ultra të imëta aq të vogla sa 3 nm (0,00003 mm)
 •  Zonë efektive: 80m²
 •  Eleminon bakte
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.