Filtro
Brende :

Pajisje për Trup dhe Fytyrë

Zgjidh nënkategori

Lista Rrjeti
Trego:
Rendit:
rowenta mp4010f0
 •  Bateri 3 LR03(AAA)
 •  Nivele shpejtësie: 2
 •  Gurë shtesë për lëkurë të butë
 •  Gurë që pastrohen me ujë
 •  Garancia: 2 vite
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
grundig ma5820
 •  6 pjesë shtesë me përmbajtje Safiri
 •  Nivele shpejtësie: 2
 •  Aksesorë shtesë: Çantë
 •  Gjatësia e kabllit: 3 m
 •  Garancia: 2 Vite
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
grundig fs4820
 •  Ekran digjital
 •  Nivele temperature: ulët, lartë & pulsuar
 •  Kohëmatës: 10 - 30 min
 •  Pjesë shtesë për trajtim me bimë mjekësore/vajra
 •  Aksesorë shtesë: Maskë për fytyrë & hundë
 •  Garancia: 2
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.