SAMSUNG SM-T560 NZKASEE BLACK

samsung sm-t560 nzkasee black

Shifra: 84050011
0 komente  0 komente
 •  Android: OS ,5.1 (llollipop)
 •  Ekran: (9.6’’) TFT
 •  Rezulucioni: 800 x1280 pixels
 •  Cpu: 1.3 GHz Quad - Core
 •  Kamera: 5 MP-Primare
 •  Memorje e mbrendhsme: 8 GB, 1.5 GB Ram
 •  MicroSD, deri ne 128 GB
 •  Bateria Li-ion 5000 mAh
 •  Bluetooth v4.0, microUSB v2.0, NFC
 •  MP3/WAV/eAAC+/AC3/FLAC player
 •  Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, dual-band,
 •  Garancia: 2 Vite
199,00
EUR çmimi actual
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: