HP DESKJET 2130 AIO

hp deskjet 2130 aio

Shifra: 84050298
0 komente  0 komente
 •  Kategoria: All in one
 •  Teknologjia: Deskjet
 •  Ngjyrat: Cartridge / Color
 •  Rezulucioni: 1200 x 1200 DPI
 •  Shpejtesia e Printerit : 20 ppm
 •  Koha per faqen e pare: 17 s
 •  Garancia: 1 Vit
-24%
Aksion
59,00
EUR çmimi actual
45,00
EUR çmimi haPPy Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: