TEFAL FV4944E0

tefal fv4944e0

Shifra: 84050663
0 komente  0 komente
 •  Fuqia: 2500 W
 •  Lloji i pllakës: Ultragliss
 •  Sistem automatik për kontrollin e avullit
 •  Sistem kundër rrjedhjes
 •  Sistem i dyfishtë për pastrimin e gëlqeres
 •  Vend i veçantë per mbledhjen e gëlqeres
 •  Funksion i spërkatjes
 •  Avull konstant: 0-40 gr/min
 •  Presion i avullit: 150 gr
 •  Kapaciteti i rezervuarit të ujit: 300 ml
 •  Gjatësia e kabllit: 1.8 m
 •  Garanci: 2 Vite
-24%
Aksion
59,00
EUR çmimi actual
44,99
EUR çmimi haPPy Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: