TEFAL PP1071V0

tefal pp1071v0

Shifra: 84052153
0 komente  0 komente
 •  Ekran digjital
 •  Kapaciteti: 150 kg
 •  Ndalje automatike
 •  Garancia: 2 Vite
-41%
Aksion
22,00
EUR çmimi actual
12,99
EUR çmimi haPPy Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: