BEKO MOC20100S

beko moc20100s

Shifra: 84052678
0 komente  0 komente
 •  Mikrovalë
 •  Kapaciteti: 20 L
 •  Fuqia: 700 W
 •  Nivele të fuqisë: 6
 •  Permasat: 45.2x26.2x32.5cm
 •  Garancia: 1 vit
-27%
Aksion
75,00
EUR çmimi actual
55,00
EUR çmimi haPPy Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: