BEKO MGF23210X

beko mgf23210x

Shifra: 84052844
0 komente  0 komente
 •  Mikrovalë
 •  Kapaciteti: 23 L
 •  Fuqia: 800 W
 •  Grill, fuqia 1000 W
 •  Tajmer digjital
 •  Nr Programe 8
 •  Nivele te fuqisë: 5
 •  Defrost funksion
 •  Permasat: 40.1x48.5x28.8cm
 •  Garancia: 1 vit
119,00
EUR çmimi actual
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: