FUEGO DB 2200.52

fuego db 2200.52

Shifra: 84053073
0 komente  0 komente
 •  Fuqia: 2200 W
 •  Lloji i pllakës: Qeramikë
 •  Sistem kundër rrjedhjes së ujit
 •  Sistem për pastrimin e gëlqeres
 •  Funksionin e vetëpastrimit
 •  Funksion i spërkatjes
 •  Kapaciteti i rezervuarit të ujit: 250 ml
 •  Garanci: 1 Vit
25,00
EUR çmimi actual
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: