FUEGO PS-4

fuego ps-4

Shifra: 84053224
0 komente  0 komente
 •  Ekran digjital
 •  Kapaciteti: 150 kg
 •  Ndalje automatike
 •  Garancia: 1 Vit
-30%
Aksion
10,00
EUR çmimi actual
6,99
EUR çmimi haPPy Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: