PHILIPS GC4526/17

philips gc4526/17

Shifra: 84053699
0 komente  0 komente
 •  Fuqia: 2600W
 •  Lloki i pllakës: T-ionicGlide
 •  Sistem për pastrimin e gëlqeres
 •  Funksion i spërkatjes
 •  Avull konstant: 0-50gr/min
 •  Presion i avullit: 210gr
 •  Kapaciteti i rezervuarit të ujit: 300ml
 •  Ndërprerje automatike
 •  Gjatësia e kabllit: 2.5m
 •  Garanci: 2 Vite
-19%
Aksion
99,00
EUR çmimi actual
79,99
EUR çmimi haPPy Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: