ROWENTA DA1510F2
ROWENTA DA1510F2

rowenta da1510f2

Shifra: 84032537
0 komente  0 komente
 •  Fuqia: 1000W
 •  Lloji i pllakës: Çelik
 •  Funksion i spërkatjes
 •  Avull konstant: 0-10gr/min
 •  Presion i avullit: 40gr
 •  Kapaciteti i rezervuarit të ujit: 70ml
 •  Gjatësia e kabllit: 2m
 •  Garanci: 2 Vite
39,00
EUR çmimi actual
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: