PHILIPS GC9222/02

philips gc9222/02

Shifra: 84042973
0 komente  0 komente
 •  Fuqia: 2400 W
 •  Lloji i pllakës: SteamGlide
 •  Teknologji Optimal Temp
 •  Sistem automatik për kontrollin e temperaturës dhe avullit
 •  Sistem alarmi për pastrimin e gëlqeres
 •  Avull konstant: 120 gr/min
 •  Presion i avullit: 5.5 bar
 •  Kapaciteti i rezervuarit të ujit: 1.5 L
 •  Koha e ngrohjes: 2 min
 •  Gjatësia e kabllit: 1.8 m
 •  Mbyllje për bartje të sigurtë
 •  Reduktim i energjisë
 •  Garanci: 2 Vite
-26%
Aksion
299,00
EUR çmimi actual
219,99
EUR çmimi haPPy Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: