PHILIPS GC2042/40

philips gc2042/40

Shifra: 84043540
0 komente  0 komente
 •  Fuqia: 2100W
 •  Lloji i pllakës: qeramikë
 •  Sistem kundër rrjedhjes së ujit
 •  Sistem për pastrimin e gëlqeres
 •  Funksion i spërkatjes
 •  Avull konstant: 0-35gr/min
 •  Presion i avullit: 100gr
 •  Kapaciteti i rezervuarit të ujit: 270ml
 •  Garanci: 2 Vite
-27%
Aksion
45,00
EUR çmimi actual
32,99
EUR çmimi haPPy Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: