SONY HDRA-S200VR

sony hdra-s200vr

Shifra: 84049721
0 komente  0 komente
 •  Ekrani: LCD
 •  Lenetet: Carl Zeiss Tessar
 •  Senzor: Exmor R CMOS
 •  Rezolucioni: 11.9 MP
 •  Procesor: Bionz
 •  Regjistrimi Video: Full HD
 •  Formati Regjistrimit: MPEG4
 •  Media: microSD / SDHC / SDXC
 •  NFC,Wi-Fi
 •  Mikrofon
379,00
EUR çmimi actual
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: