WHIRLPOOL AMW730/IX

whirlpool amw730/ix

Shifra: 84051288
0 komente  0 komente
 •  Mikrovalë (montuese)
 •  Kapaciteti: 31 L
 •  Fuqia: 1000 W
 •  Grill 800 W
 •  Nivele te fuqisë: 8
 •  Teknologjia 6th Sense
 •  LED Display
 •  Child Lock
 •  Auto-Defrost
 •  Permasat: 59.5x32x38.5cm
 •  Garancia: 2 vite
399,00
EUR çmimi actual
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: