BEKO MWB2000EX

beko mwb2000ex

Shifra: 84034192
0 komente  0 komente
 •  Mikrovalë (montuese)
 •  Korniza: MWK 2000 X
 •  Kapaciteti: 20 L
 •  Fuqia: 800 W
 •  5 nivele të fuqisë
 •  Funksione: 6
 •  Tajmer digjital
 •  Auto-Defrost
 •  Permasat: 47x28.2x37.7cm
 •  Garancia: 1 vit
145,00
EUR çmimi actual
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: