SAMSUNG FG87SST/BOL

samsung fg87sst/bol

Shifra: 8516608040
0 komente  0 komente
 •  Mikrovalë (montuese)
 •  Kapaciteti: 23 L
 •  Fuqia: 800 W
 •  Grill, fuqia 1100 W
 •  Funksione: 12
 •  LED Display
 •  Auto-Defrost
 •  Permasat: 48.9x31x38.2cm
 •  Garancia: 5 vite
333,00
EUR çmimi actual
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: