TRUST GXT285 GAMING

trust gxt285 gaming

Shifra: 84053009
0 komente  0 komente
 •  Tastierë me kabëll
 •  Gaming
 •  LED: Red/Blue/Purple
 •  Përmasat: 50.9 x 21.8 x 3.6 cm
 •  Taste Anti-Ghosting: 12
 •  Gjatësia e kabllit: 1.8 m
 •  Ngjyra: E zezë
49,00
EUR çmimi actual
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: