TRUST GXT830-RW AVONN GAMING

trust gxt830-rw avonn gaming

Shifra: 84053010
0 komente  0 komente
 •  Tastierë me kabëll
 •  Gaming
 •  LED: Rainbow
 •  Përmasat: 46 x 19.1 x 3.2 cm
 •  Taste Anti-Ghosting: 6
 •  Gjatësia e kabllit: 1.4m
 •  Ngjyra: E zezë
23,00
EUR çmimi actual
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: