TEFAL NE109838

tefal ne109838

Shifra: 84053232
0 komente  0 komente
 •  Fuqia: 1400 W
 •  Kapaciteti i grirjes: 2.3 kg ne 1 min
 •  Nivele shpejtësie: 1
 •  Funksion i dyanshëm
 •  2 disqe prej çeliku : 3 mm & 6 mm
 •  6 aksesorë shtese: 3 grirës; tub; etj
 •  Garancia: 2 Vite
99,00
EUR çmimi actual
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: