TEFAL DO514138

tefal do514138

Shifra: 84049955
0 komente  0 komente
 •  Fuqia: 750 W
 •  Enë 2.2 L & Blender 1.25 L
 •  Nivele shpejtësie: 2 + pulsim
 •  22 Funksione
 •  Lloji i prerëseve: Çelik
 •  Numri i disqeve: 3
 •  Hapësirë për ruajtjen e aksesorëve
 •  Aksesorë: 6
 •  Garancia: 2 Vite
-30%
Aksion
119,00
EUR çmimi actual
82,99
EUR çmimi haPPy Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: