ROWENTA RO5735OA

rowenta ro5735oa

Shifra: 84049960
0 komente  0 komente
 •  Fuqia thithëse: 750 W
 •  Tipi i filtrit: HEPA 13
 •  Niveli i zhurmës: 64 dB
 •  Lloji i depozitës së pluhurit: Thes
 •  Kapaciteti i pluhurit: 3.5 L
 •  Rregullator i fuqisë
 •  Tregues për mbushjen e thesit
 •  Gjatësia e kabllit: 8.8 m
 •  Ngjyra: E zezë
 •  Garancia: 2 Vite
-30%
Aksion
219,00
EUR çmimi actual
153,30
EUR çmimi haPPy Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: