BEKO HTV7633X00

beko htv7633x00

Shifra: 84050029
0 komente  0 komente
 •  Makinë Larëse-Tharëse
 •  Kapaciteti: 7Kg Larje / 5Kg Tharje
 •  Shpejtësia e rrotullimeve: 1200 rpm
 •  Klasa energjisë: B
 •  Nr. Programeve: 16
 •  Paneli i kontrollit: Elektronik
 •  Ekrani: LED Display
 •  Sistem me kondenzim
 •  Përmasat: 84x60x54cm
 •  Niveli i zhurmës: 54/77dB
 •  Garancia: 5 Vite
499,00
EUR çmimi actual
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: