PHILIPS HPS940/00

philips hps940/00

Shifra: 84050046
0 komente  0 komente
 •  Shtresa e cilindrit: Titanium qeramike
 •  Temperatura: 170 °C-190 °C-210 °C
 •  3 Nivele të kohës: 8-10-12 sec
 •  Koha e ngrohjes: 30 sec
 •  Ndalje automatike: pas 60 min
 •  Buton për bllokim funksionesh
 •  Gjatësia e kabllit: 2 m
 •  Garancia: 2 Vite
-20%
Aksion
119,00
EUR çmimi actual
94,99
EUR çmimi haPPy Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: