TEFAL BL142A38

tefal bl142a38

Shifra: 84050049
0 komente  0 komente
 •  Fuqia: 300 W
 •  Kapaciteti i enës: 600 ml
 •  Materiali i enës: Qelq
 •  Nivele shpejtësie: 2
 •  Lloji i prerëseve: Çelik
 •  Aksesorë shtesë: 2 Grirëse
 •  Ngjyra: Inox
 •  Garancia: 2 Vite
69,00
EUR çmimi actual
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: