PHILIPS HD8914/09

philips hd8914/09

Shifra: 84050060
0 komente  0 komente
 •  Fuqia: 1850 W
 •  Presioni: 15 bar
 •  Kapaciteti: 1.8 L
 •  Lloji i kafes: Espreso, Capuchino
 •  Fliter për pastrimin e ujit
 •  Mulli qeramike 100%
 •  Ngrohës automatik i qumështit
 •  Sistem të vetëpastrimit&program te dekalkut
 •  Ngjyra: Inox & E zezë
 •  Garancia: 2 Vite
-19%
Aksion
739,00
EUR çmimi actual
599,99
EUR çmimi haPPy Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: