ROWENTA SF1510F0

rowenta sf1510f0

Shifra: 84050317
0 komente  0 komente
 •  Temperatura: 200 °C
 •  Pllaka: Qeramikë
 •  Dimensionet e pllakave: 90x25 mm
 •  Mbyllje për bartje të sigurtë
 •  Gjatësia e kabllit: 1.8 m
 •  Ngjyra: E bardhë
 •  Garancia: 2 Vite
25,00
EUR çmimi actual
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: