FUEGO EL-07A

fuego el-07a

Shifra: 84050423
0 komente  0 komente
 •  Fuqia: 750 W
 •  Materiali i pllakave: Pllakë që nuk ngjit
 •  Ngjyra: E bardhë
 •  Garancia: 1 Vit
-43%
Aksion
14,00
EUR çmimi actual
7,99
EUR çmimi haPPy Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: