FUEGO 4644

fuego 4644

Shifra: 84050438
0 komente  0 komente
 •  Materiali i briskut: Çelik i pandryshkshëm
 •  Rregullime të gjatësisë
 •  Lloji i përdorimit: Me kabllo
 •  Garancia: 1 Vit
10,00
EUR çmimi actual
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: