SAMSUNG WW70K5210WW/LE
SAMSUNG WW70K5210WW/LE SAMSUNG WW70K5210WW/LE

samsung ww70k5210ww/le

Shifra: 84050484
0 komente  0 komente
 •  Kapaciteti: 7 Kg
 •  Shpejtësia e rrotullimeve: 1200 rpm
 •  Klasa energjisë: A+++
 •  Nr. Programeve: 14
 •  Teknologjia: Eco Bubble
 •  AddWash
 •  Paneli i kontrollit: Elektronik
 •  Ekrani: LED Display
 •  Lloji i motorrit: Digital Inverter
 •  Përmasat: 85x60x55cm
 •  Niveli i zhurmës: 54/74dB
 •  Garancia: 2 Vite
-12%
Aksion
599,00
EUR çmimi actual
529,00
EUR çmimi haPPy Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: