GRUNDIG 32VLE6621BP

grundig 32vle6621bp

Shifra: 84050637
0 komente  0 komente
 •  Përmasat: 32" (81 cm)
 •  Rezolucioni: Full HD (1920 X 1080)
 •  Smart TV
 •  Frekuenca: 600 Hz PPR
 •  Marrësi: DVB-C/T2/S2
 •  4 x HDMI 2 x USB 1 x Scart Optical
 •  Zëri: 20 W
 •  Wi-Fi
 •  Garancia: 2 Vite
329,00
EUR çmimi actual
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: