PHILIPS FC8670/01

philips fc8670/01

Shifra: 84050736
0 komente  0 komente
 •  Fuqia e motorit: 2000 W
 •  Fuqia thithëse: 370 W
 •  Teknologji: Power Cyclone 4
 •  Tipi i filtrit: EPA 10
 •  Niveli i zhurmës: 80 dB
 •  Lloji i depozitës së pluhurit: Plastik
 •  Kapaciteti i pluhurit: 1.7 L
 •  Gjatësia e kabllit: 6 m
 •  Ngjyra: E zezë
 •  Garancia: 2 Vite
-17%
Aksion
169,00
EUR çmimi actual
139,99
EUR çmimi haPPy Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: