FUEGO KJ-205

fuego kj-205

Shifra: 84050792
0 komente  0 komente
 •  Fuqia: 2000 W
 •  Materiali i pllakave: Pllakë që nuk ngjit
 •  Rregullator i temperaturës
 •  Hapje 180 °
 •  Ngjyra: E zezë & Inox
 •  Garancia: 1 Vit
39,00
EUR çmimi actual
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: