FUEGO JY-Z 001

fuego jy-z 001

Shifra: 84050920
0 komente  0 komente
 •  Temperatura: 120 - 230 °C
 •  Pllaka: Qeramikë
 •  Mbyllje për bartje të sigurtë
 •  Gjatësia e kabllit: 1.8 m
 •  Ngjyra: E bardhë
 •  Garancia: 1 Vit
12,00
EUR çmimi actual
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: