FUEGO HD-868W

fuego hd-868w

Shifra: 84050924
0 komente  0 komente
 •  Fuqia: 2200 W
 •  Nivele shpejtësie: 2
 •  Nivele temperature: 3
 •  Motor: DC
 •  Butonin e ajrit te ftohtë
 •  Difuser për volum/dredha
 •  Gjatësia e kabllit: 1.8 m
 •  Garancia: 1 Vit
16,00
EUR çmimi actual
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: